Wednesday, 13 April 2011

Upin & Ipin Dalam Play Station

Upin & Ipin....sebuah fenomena animasi di Malaysia...sebuah animasi 3D yang paling berjaya di Malaysia buat masa sekarang...bukan di Malaysia je dia popular..bahkan di Indon juga...siap ada alih bahasa lagi tu...haha...tahniah2 kepada para animator les' copaque..teruskan usaha lagi...lagi satu animasi yang aku minat...cite boboiboy...pergh..bes do...yang paling aku suka pasal ramai anak melayu terlibat dalam pembikinan ni..tu la sebab utama aku suka..hehe...

Bagi peminat setia upin & ipin...sekarang kita bukan boleh tonton cerita je cerita dia...kita dah boleh main dah...
ada game pasal Upin & Ipin ni dah...cuba tgk gamba kat bawah ni kalau tak percaya...haha

Percaya tak??aku pun kurang percaya gak..tak pernah jumpa pun...haha...tapi tak mustahil ada kan...sekarangkan banyak hacker2 programmer yang boleh tukar karakter2 game kan...hehe

5 comments:

shark said...

sampai dalam game dh ek..
nk bli ker xnak ek.

cemomoi said...

eelok le tu orang melayu bole buat lebih hebat daripa mat salleh jugak

Kiko Berdendang said...

Saya suka sangat animate nih...

PReDicToR said...

wahh mesti comel je...tp kan curious gak..permainn ape yg dia wat..berlawan makan ayam??

akri zary said...

haha...kalo ada mmg best pun..tapi kalo kita tgk gamba tu...ni bukan game lawan makan ayam..ni game upin ipin jadi mafia...xelok untuk budak bawah umor...haha

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...