Monday, 25 April 2011

Carying Mark Rendah...Ada Penyelesaian...

Sekarang ni dah musim final exam...carying mark pun kita dah boleh bajet sendiri walaupun xkeluar lagi secara sah...ada orang dapat carying mark tinggi...ada yang sedang2...ade yang rendah2...orang yang cam aku ni boleh kata kan kategori rendah gak la huhu...ni semua gara2 eac yang suka2 ubah sistem permakahan universiti aku ni...sungguh menyusahkan...betul2 kejutan budaya haha...salahkan eac plak kan...takkan nak salahkan diri sendiri plak kan hehe...

Tapi takpe..bagi sapa2 carying mark yang tak memuaskan tu...anda semua jangan risau..ada lagi satu teknik nak dapat keputusan cemerlang...Skor Final exam...haha...tul tak??so..apa lagi..mari semua kita belajar sungguh2...kawan2 semua...marilah sama2 kita berdoa eh supaya takde sapa2 yang repeat paper ke..kene tendang ke...kasi semua berjaya...bantulah sapa2 yang memerlukan time exam nanti eh...hehe

K bye..Gud lUck sume...

3 comments:

Haziq Yaacob said...

Selamat ber'exam'..haha..aku pun tgh exam jgk! :D

Alip Apai said...

senasib!!

diana said...

semoga berjaya ya..:)

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...