Saturday, 16 April 2011

Setiap Yang Jadi Ada Hikmah Di Sebaliknya

Warghh...modem streamyx rumah aku dah rosak...terbakar semalam kena sambar petir...yang peliknya bukan rumah aku je...sampai 4 rumah kena sekali gus...haha...apasal la modem tu yang terbakar...kenapa tak lampu ke...kipas ke...peti ais ke...penting wo internet bagi kehidupan seorang student...lagi2 blogger cam aku ni...haha...Tapi semalam mmg petir kuat gila la...nak kuar rumah pun tak berani...kilat sambar menyambar depan2 rumah je...dah macam orang amek gambar aku tgk cahaya2 dia...banyak sangat kot setan kat kawasan rumah aku ni...kena buat amal ibadah lebih ni...haha...tadi pun ada kilat2 sambar menyambar gak..selamat tak teruk cam semalam...bergelap lagi la kampung gangsa kalo camtu...
camni kot kilat semalam tu...haha
Walaupapepun...syukurlah ada petir camtu semalam...kurang la sikit gejala maksiat kat bumi malaysia ni buat satu malam...ada hikmah tu...mana yang suka bukak blue tu dah tak boleh bukak...mana yang nak pegi dating tak boleh pergi...mana yang banyak asgment nak buat dah boleh rehat satu malam...banyak hikmah tu...cuma yang tak best bagi aku...aku tak dapat nak update blog untuk semalam...haha...sepatutnya aku kene review blog helmi...terpaksa tangguh...insyalah sok aku review dua blog sekali gus k...

p/s: aku nak download movie banyak2...kepada rumah sebelah...mintak maaflah kalau internet korang slow    eh...haha


1 comment:

fathiahRAIHANA said...

"syukurlah ada petir camtu semalam...kurang la sikit gejala maksiat kat bumi malaysia ni buat satu malam"
heee . cm lawak je ayat nehhh =D

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...