Friday, 1 April 2011

Bukan Manusia Je Yang Boleh


Time aku kecik2 dulu..masa sekolah rendah..aku mmg teringin gila nak beli gameboy...tapi xpenah2 nak dapat pun...sampaila sekarang ni xdapat2 gak...haha...tunggu aku kaya nantila aku beli gameboy banyak2...bukan gameboy je..sume jenis konsol game la aku beli..xbox..ps3..wii...gamecube...macam2 la...digimon ke...haha...
Tu cerita time aku kecik2 dulu...tapi sekarang...zaman dah berubah..gameboy bukan untuk manusia je lagi...tapi binatang2 pun dah boleh main...antara yang dapat dikesan adalah gorilla dengan kucing...

Jom tengok adegan gorilla bergameboy.. 
Si adik datang kat abg yang tengah main game

adik mintak gameboy abg

abg buat bodoh je...

Kucing pulak
game ape dia main agknya ni...haha

sampai terduduk main...

binatang pun dah ada gameboy...bila turn aku lak nak ada ni...haha

5 comments:

Izlan HoiHoi said...

ni nak hangin nie...ak pon x der gameboy..cmner nak setel nih?? fuhoo!

Puan Kutu said...

haha pandainya binatang nie main..:p

Kakkoii said...

gameboy kakkoii ilang!!!

+qAsiH naDiRa+ said...

hehehe~Nice post!

Naziman Blogger Malaysia said...

haha. binatang pun berebut main game ya.

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...