Sunday, 10 April 2011

Seni Mempertahankan Diri Daripada Kucing

Gambar dua ekor kucing yang sedang bergadoh atas sebab2 yang tak diketahui...Kucing ni menunjukkan semua skil pertahanan diri rahsia mereka...tempat perlawanan ni amatlah tersorok...gambar ni sume pun di ambil oleh seorang jurugambar yang tersesat ke tempat dorang Bertarung...mari kita hayati gambar seni mempertahankan diri dorang...





Demm...perlawanan tak habis lagi ni...sapa yang menang sebenarnya ni...gambar tak habis lak...mengikut cerita...Jurugambar tu sempat upload 4 gambar ni kat facebook...yang lain tak sempat...da kene bunuh dengan kucing ni...men suka2 je nak sebar2kan seni rahsia dorang...kan dah mati...haha...

p/s: cerita ni hanya rekaan semata2 xde kene mengena dengan manusia tapi ada kene mengena dengan kucing...hehe..
 

5 comments:

AmyZana said...

wakakaka
gelak besar tengok pics kedua dgn ketiga tu ! hahaha

Ct Aja said...

hahahhaa..... kucim pon tau kungfu..

Laylihamid.blogspot.com said...

Kena masuk Kelab Silat Cakaran Kucing.Kat belakang rumah kita pun ada Kelab ni...yang paling tak tahan dengar diaorang punya sound effect tu..pakai Dolby Digital sound lagi..

si cantik sally said...

huahua...lucu betol cik kucing ni siap men tarung terbang..ngeh2 tol..

farhan yusof said...

mereka dah janji bertarung setelah bertapa lama.. so dorang jumpe dorang test skill masing2.. at the end dorang layan ikan tuna same2, hehehe

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...