Sunday, 19 June 2011

Meja Untuk Gamer

Meja Privacy...meja yang amat sesuai digunakan oleh semua orang yang perlukan ruang sendiri walaupun di tempat terbuka...korang leh tido...leh makan...leh tgk movie ehem2...leh update blog...men dota...macam2 lagi la tanpa orang lain nampak...haha...


tapi kalo tgk gambar ni...cam bodoh je...orang dari belakang nampak gak dia nga wtpe....haha...
tapi kalo meja ni meja exam...komfem budak2 pointer gempak2 punyla haha...

Sama Tetapi Tak Serupa

Orang kata...pakaian melambangkan diri seseorang...betul ke camtu??sepatutnya betul ungkapan ni...tapi tak boleh pakai kat dunia ni...banyak sangat penipu...penipu lak ada yang menyusahkan diri sendiri je pasal nak jaga status...ada gak menyusahkan orang lain sebab kepentingan diri sendiri...ni yang paling bahaya...susah nak cam...jadi ustad la...jadi orang berjaya la...sekarang ni sibuk pasal ustad harun ceramah lucah tu...ramai lak yang percaya lak tu...dunia2....

Ok la...ada sapa2 kat sini suka shopping tak???pernah tak jumpa brand2 camni...sebut lebih kurang sama...tapi ejaan lain...banyakkan...sony jadi suny...mcm2 la...rasa korang nak bei tak brand2 camtu???haha


kalo aku...janji boleh pakai...apa salahnya beli kan...cuma malu sikit la...haha...
hentam sajalah labu...



ni la yang dikatakan sama tapi tak serupa...
tapi walaupapepun...xkesahla sapa pemimpin....
Aku Tetap Sayang Malaysia....

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...