Sunday, 3 July 2011

Cara Untuk Menjadi Star Bola Sepak Dengan Cepat

Saat aku menulis entry ni...aidil baru pas menjaringkan gol bg malaysia menentang taiwan....lawa gila gol...ada can world cup ni haha....tapi aku rasa aku nak btau rajagopal suh dorang training skuad2 malaysia kat padang senget cam kat bawah ni....complete sume...speed ley meningkat mendadak...control ball mkin power...stamina tinggi...macam2 la meningkat...padang pakej untuk pemain bola...haha...
rasa korang...rajagopal nak tak ikut idea aku ni???haha

Saturday, 2 July 2011

Warning Letter...Demm la!!!

Semalam Hari Jumaat Bersamaan 1 Julai 2011...aku dapat surat cinta pertama aku area subang ni...bukan surat cinta orang nak ngorat aku...tapi surat cinta dari bos...dia nak kasi aku warning letter pasal lakoan aku kat kilang teruk....haha...pening pale supervisor aku...tak pernah2 budak praktikal dapat surat camtu...aku la pecah rekod...haha...gelak2 gak...tapi act tkt gak kalo fail LI ni...penat wo nak repeat...keje macam kuli...ot kene pakse...xot sekali marah cm xpernah ot langsung...gaji seciput...lagipun bos ni pun satu la...bukan nak tanya aku tengah watpe..tau2 nak bagi warning...xpasal2 nama aku popular satu kilang...tanyala dulu eh bos len kali...bukan duk saja2 lepak...adoyai...nexwik lecturer datang...jgn kasi fail dah la...haha...em act banyak lagi la aku tak puas hati....ngan orang2 kat kilang tu....tapi takpela...cukupla setakat ni sesi luahan perasaan dari aku...haha... k la bye...nak sambung keje balik...

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...