Tuesday, 12 April 2011

Cerita Di Sebalik Aku Dan MUET



Assalamualaikum w.b.t...pagi arini aku nak cerita pasal aku dengan MUET..Malaysian University English Test...perlu ke Amek MUET ni...kalo kat malaysia perlu la...perlu dan menyusah kan bagi aku...kalo tak amek xboleh grad..tapi dah amek tak lepas band3...xleh grad gak...tu lah yang terjadi dekat aku time metrik dulu...bukan tak paham bahasa ingeris tu...cuma xleh nak cakap...lidah terbelit kalo nak sebut2 perkataan dia...sekarang ni tak pasal2 kene amek balik...kata MUET dah makin susah...entah la...tapi sekarang speaking aku dah ok kot...arap2 lepas jela dah la...xmo la repeat2 ni lagi...malu je...haha...

Lagi satu yang aku bengang dulu...dulu la...UTeM ni...kejap kata tak payah MUET amek foundation dah cukup...sekali dah amek foundation tiba2 tukar wajib amek muet lak....pastu tukar balik...sekarang suruh amek MUET lak balik...mana satu dah la...macam keling cakap...pusing2...haha...harap2 xde keling baca la eh...abis dia anta virus kat sini kang...haha...

Ok la...jap g kul 11 aku nak pegi speaking muet ni kat sekolah munsyi...semoga aku tak nerves nanti k..amiin...

3 comments:

Cik Tetra said...

goodluck!! sy pon amik muet sem ni!! :D

cik nur said...

gud luck..bersama-sama lah saya berjuang untuk MUET..sok kite speaking...awwwww menci..rasa tak boleh blah..nervous yang amat..

Miss Hamilicious said...

Ak da abes speaking muet, sabtu ni last, tp 3 papers..ak isau writing je ni..huhuhu...niwei, smoga bjaya! ;)

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...