Saturday, 23 April 2011

Kenapa Lelaki Lagi Laju Daripada Perempuan

Secara semula jadinya...lelaki mmg telah dicipta untuk menjadi lebih laju daripada perempuan...tak kesah la laju dari segi ape pun...dari segi pembelajaran..dari segi lumba lari...dari segi makan...dari segi shopping...mandi...pakai baju...bawak kereta...semua lelaki laju...kalau ade lelaki yang tak laju tu...dia bukan lelaki sejati la tu...haha...gurau je...kenapa perempuan lambat lak...nak wat camna...mmg dah dicipta cam tu kan...tapi semua bersebab kan...contohnya gambar kat bawah ni...
Kenapa Lelaki lagi Laju daripada Perempuan...haha

Haha...bagi para lelaki...dah tau kenapa perempuan lambat...so tak payah la nak marah2 dorang kalau lambat buat kerja...tapi masalahnya...perempuan ni kebanyakan dah la lambat...pastu borak je lebih keje tak jalan...btmbh2 lambat la sume...mmg mintak kene sound la orang camtu...haha

6 comments:

Elle Elyssa said...

setuju. tapi pasal yg borak je lebih kerja tak jalan tu sama naik je lelaki ngan perempuan.

nur_qaseh9008 said...

ish....ni diskriminasi gender ni...x adil....huhu...
sbnrnya, lelaki lbih laju dr pmpn dlm segala hal sbb, lelaki mempunyai muscle mass yang lebih, blood volume yang lebih, n segala2nya lebih dr pmpn....
blood volume byk=byk oxygen utk dihantar ke dlm badan....so, sel-sel smua sihat2 belaka...hehe
muscle mass yg tinggi=more power, so, bleh siapkan apa2 kerja dengan lebih cepat n lmbt fatigue....
dah kejadian manusia memang mcm 2....bersyukur la dengan apa yg ada....jgn main tduh2 pmpn yee.....hihihi....
sekian..assalamualaikum...=)

akri zary said...

haha betul3...macam aku cakap tadi...semua ada sebabnya...tapi yang penting laki mmg lagi laju dari semua benda...haha

Jejaka Terhangat said...

ada satu benda pompuan lebih laju..biasanya pompuan siapkan assignment lebih laju drpd lelaki. dan kerja lelaki pnjam asaimen tu pastu copy. kahkah..

Nurul Mazni said...

ish..mane de keje tak jalan. mulut jer borak, tangan jalan buat kerja.. cuba tengok gambar tu baik2.. lelaki tu kuar toilet tak bsuh tangan pun.. mcm pengotor lak. pastu pegang tangan awek. yerkkk!!! contohilah kaum wanita.. pembersih.. hehehehe

Nurul Ashikin said...

suka entry nieh! :)

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...