Saturday, 23 April 2011

Tips Final Exam


Sekarang dah hari Sabtu...Sok dah Hari ahad...Lusa plak ari Isnin...Isnin adalah hari perjuangan bagi Para Student UTeM..lagi2 Student degree FKP tahun 3...bermula lah paper pertama yang susah...haha...Ok...tapi kenapa aku masih tak study...adakah sebab aku dah pandai...bukan tu sebab dia...aku dah ada strategi baik punya nak skor subjek Heat Transfer ni...nak tau apa strategi dia x??

Ok strategi dia em...bukan toyol eh...toyol tu sampingan je...dah lapuk...teknik terbaru adalah dengan menguasai teknik KBKK...bukan Kemahiran Berfikir Kreatif Dan Kritis...tapi Kemahiran Berpandang Kiri Dan Kanan..boleh juga digelar Komunikasi Bersama Kawan Kita...Sapa2 yang berjaya menguasai teknik KBKK ni...pasti dengan jayanya akan memperolehi kejayaan cemerlang...haha... 

Em apa aku mengarut ni...aku tipu je tu kat atas tu...takde cara lain selain daripada stdy sungguh2 k...ok cukup mengarut..jom sama2 kita study...Kepada Sumua yang bakal ataupun yang dah start final...aku ucapkan Selamat berjaya kat korang sume eh...Gud Luck...

Game Kegilaan Dak Kelas Aku sekarang
p/s: sekarang aku nak g men pool dulu baru study...hehe

3 comments:

mia cactuz said...

ko nei ngadap blog manjang..dh stdy lom nei?? eh lupe lak "dak wobot" kn pandai..HAHA

►AdamXis◄ said...

Assalam...waaahhh final exam dekat dh...Gudluck.Heat transfer subject yg mencabar...tak reti2 lagi formula dia dU=dQ-dW ker?...hak3

Latest : ►100Penulis : Kalau saya diberi RM100 sekarang, saya akan..

nUr _ atiQah said...

gud luck exam..
cayalah !
leh g maen siap..
haha

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...