Saturday, 2 April 2011

Barat Adalah PengCopy Terbaik

Masa dulu Ilmuwan Barat copy ilmu2 daripada ilmuwan Islam dan menjadikanya hak milik mereka...
kini...Orang islam...copy Ilmu daripada barat dan mengagung2kan barat...
Video bawah ni ada memaparkan kisah2 ilmuwan Islam secara ringkas...sama2 la kita hayati...


Semoga Islam akan Menguasai dunia semula satu masa nanti...pasti...

4 comments:

amira azhari said...

seriously...saya suka entry ni:)

AmyZana said...

insyaallah...jika kite same2 berusahe

akri zary said...

amira azhari: terima kaseh...video ni pun membe yang post kat fb..hehe

AmyZana:insyaallah..amin..

caliph shuriken said...

mmg tukang copy plg handal.. asal diorg dulu nothing tapi disebabkan segelintir pemimpin Islam yg cuai wktu tu.. skrg kita kna usaha lebih utk dpt blk semua ilmu2 tu, huh...

latest en3: hayabusa di taman sakura

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...