Tuesday, 1 March 2011

Haram Jadah!!!

Zass...apakah maknanya gamba2 yang di bawah ni...
rasa2 pempuan ni keluar rumah dia ada tgk cermin x???
Ke dia ni mmg gila...
wallahualam..

Pandangan Belakang




Pandangan Sudut Tepi depan


 Zoom

Selamber je dia jalan...orang lain yang kurus pun xpakai camni...
dia lak yang lebey2...
aku rasa dia ni bukan makhluk bumi kot...haha

Sapa2 ada tejumpa dia...
suh dia jumpa aku..
aku nak sedekah baju...haha

Sekian...



22 comments:

nur aisya humaira said...

uish2..melayu ke cina tu??

Miss A said...

malu sye dari pihak kaum hawa. :(

athirahzaki said...

LOL
tak betul agknye pompuan nih
?_?

+qAsiH naDiRa+ said...

nasib baik bukan berlaku di malaysia~org2 sana mmg dah giler sket dalam bfesyen ni~harap2 kita dijauhkan~

CahayaCintaIlahi said...

muahaha macam nak pecah je baju dia
aih tak kene gaya btui

akri zary said...

kat malaysia pun ada gak do camni...time aku thn satu dulu..aku jumpa spesis ni kat ktm bts...semoga beliau insaf la skang ni...haha

Mot said...

gila punya dressing!
udah le hudoh!!!
pakai mcm org gila!!!!

kayk3rek said...

mental down nie..ahaha

+qAsiH naDiRa+ said...

hehehehe~ade juga ke encik akri kat msia ni~baru saya tau~harap2 dia pun dah insaf juga kan~

cikblurr said...

hhahaha..agknya tu baju time dia kurus dulu kot...

LyA SaFaR said...

tokojut den..hahhaha...adoyaiii..x taw aper masalah dia n aper yg dia nak smpaikan sebenarnya...mesti dia bangga org dok tgk dia padahal byk mulut yg dok tutttt kat dia..aiiyooooo..sakit mata i..hahha

Addam said...

sakit dy nie,,

KHRLHSYM said...

hahaha. muntah boleh?

saya_arief said...

aku rase alien dari musytari ni.

NURUL ATIKA said...

manusia..manusia
haiz!

LaDY YeLLow said...

eee malunyer...leh dia pakai pakaian mcm 2..

LaDY YeLLow said...

eee malunyer...leh dia pakai pakaian mcm 2..

Kumbang Jingga said...

ini lah yg dinamakan self confident kahkahkahkah..dia confident dan mempunyai keyakinan diri hahahahaha

adwafarahin said...

haihh aku yg segan tgk die nie

Dayangku said...

SIAN LAH DIA NE,,
TAK CUKUP BAJU

MyzaLuna said...

Erk, salah saiz ke ni @.@?

aida4eva said...

erk. pening tengok @_@

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...