Tuesday, 15 March 2011

Ada Apa Dengan DOTA



Sejak dua tiga hari ni...aku xde wat keje pape pun...asek men game je...Counter Strike mula2....pas 2 sekarang men Dota plak...pergh....mmg best gila la main dia...ingt main bodo2 je...rupe2 kene ada plan strategi....kene bekerjasama dalam kumpulan kalo nak kalahkan musuh...kene combined2 barang2 lagi nak jadi power....mmg best....sapa yang main game ni mcm dah termasuk dalam dunia maya 2...sungguh mengasyikkan....


Tapi satu je keburukan game ni..terpisah dengan dunia luar...PAtut la pun Dota ni ada nama timang2ngan...Dunia Orang Takde Awek(DOTA)...bagi aku...bukan xde awek je....suma benda dia xde...dengan solat dia...kerja dia...family dia...sume la...mana taknya....sekali main dekat sejam...main plak bukan sekali...banyak2 kali....mana ada masa lain dah...haha....Moral of the story...dota ke...cs ke...ragnarok ke...jangan la terlalu men game je....ingtla org sekeliling...amek tau apa dorang buat...dorang pegi mana....kalo suma minat sama xpe...kalo kita sorang je??jangan sampai ada kene pulau dah la...haha...

Jangan JAdi Sampai camni dahla nanti...haha
Ok la...aku nak g men Dota jap...membe aku dah tunggu ni...hehe...
K bye...jumpa kat entry baru aku nanti eh...

Sekian...

3 comments:

Izlan HoiHoi said...

sumpah lucah!!...
haha..

psstt..ad link pirate ragnarok x??
hehe

Joey said...

sampai awek kt ats tu dah terlentang pon still layan dota..memang cara ar..nafsu dota lagi power dari nafsu kuda..hahaha

Ohno!!! said...

Hehe...
Dah lama tak main DOTA ni...
Dengar cam dh ada item ngan hero baru....

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...