Sunday, 20 March 2011

Berita Baik Buat Kaki FaceBook


Sekarang zaman teknologi...kita tak kejar teknologi..teknologi tinggal kita...macam masa gak teknologi ni...haha...tapi yang penting..walaupapepun...teknologi kena bergerak mengikut agama...betul x??

So..balik kepada tajuk...sapa2 yang suka main facebook 2..kat sini ada berita baik..keyboard untuk facebooker daripada S.N.A.K

ni keyboard untuk macam2 online

Kiri Kanan ada hotkey untuk facebook...tak payah guna mouse yang kadang2 tu sangkut2...
easy to use...
dan...macam2 lagila kelebihan dia...haha


ni Video cara Penggunaan dia..

So...sapa2 teringin...boleh la contact snak ni...haha
...lagipun..ada ke orang nak beli...

3 comments:

lady dayana. said...

whoaa. hahah kena beli ni! XD

akmal said...

wahhh, macam best je kalau ada. agak2 berapa harga neh?

sYaFiQa SaKuRa said...

maybe one day it's be mine . ceh megah konon :D

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...