Saturday, 5 March 2011

Korang Rasa Korang Smart Tak


Assalamualaikum w.b.t...korang rasa korang seorang smart x??bukan smart dari segi pemakaian...tapi smart dari segi ketajaman pemikiran analisis...haha...

Ok...cuba korang kira ada berapa huruf F kat ayat bawah ni...

Finished files are the results of years of scientific 
study combined with the experience of years
|
|
|
|
|
\/
Jumpa 3 je kan...tapi cuba korang kira lagi sekali betul2


Finished files are the results of years of scientific 
study combined with the experience of years
|
|
|
|
|
\/
jumpa 3 gak...maknanya anda seorang yang xkuat daya pemerhatian...
jawapan dia ada 6 kesemuanya...

Kesilapan yang kita buat adalah kita terlepas pandang huruf f pada 'of'...
sebab kita sebut dia dengan bunyi 'ov'...
tul x??

Sekian...hehe

10 comments:

Khairiawani said...

aaaa experiment bejaye.
tapi aku sempat menyangkal
hahahaha
sebelum tekene aku dah jumpe 4
hahahahaha ;p
sebab aku bace balik. mesti ade yang tak kene ni. haha

akri zary said...

woh...great...daya pemerhatian kamu tinggi gak tu...haha..tahniah2...

Firdaus said...

damn!! aku dapat detect 5 jer..hahaha

akri zary said...

oh yeah...nmpaknya ko sama level ngn aku la daus...haha

pha is said...

pergh... terbaik ah.... aku terkena...

XXX said...

klu jumpe 7 cmne lak tu

sim only deals said...

nice topic... i like it.....

Henry Zackery said...

tuan blog mintak copy entry nie :)

:: Ms.Lina :: said...

wut the heck dude!!!!!

akri zary said...

sila2 copy...haha...

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...