Sunday, 27 March 2011

Hodoh Bodoh


Apa pandangan korang dengan gamba2 kat bwh ni??dorang sedar ke xsedar yang cara pakaian dorang ni sebenarnya menampakkan lagi kehodohan dan kebodohan diri...Bagi kita yang tengok...perlu ke tegur orang2 kategori berfesyen hodoh ni??






Kalo dia xpela...aku paham xde akal..yang lain2 tu?haha

Apa pendapat...pakai seluar nampak bontot...nampak isi dalam suma la...xpayah nak imagine2 dah...haha...

15 comments:

Nancy Poh said...

Ini lah jenis2 orang yang tak suka cermin diri sendiri..menyakitkan mata bagi sesetengah orang..tapi tak dinafikan, ada juga yg suka tengok tu.

::Budak Degil:: said...

sia2 je bertudung...atas tutup..tang longkang bawah ternganga...masyallah...aku pn x mcm tu..

Mish Apple said...

alaaa.. diorang trtinggal baju ni..

abadi romeo said...

yang pakai tudung kat tasik tu nampak menancam jiwa lelaki..fuuuhh!

Ninie@Aini said...

cian deme....xcukup kain..hehehehe

Si DauN CeRi said...

woah!!.. sy tak paham knape ade perempuan yg pki pelik2 smpi dpt memalukan diri sendiri..

i am S!L4H.. said...

erkkk~
gile btol smpai nmpk lurah.

CahayaCintaIlahi said...

huhu .. dorg tk pk sblm pki bj pndk tu kot dan myb masa tu dorang tk prsn myb la.. huhu no komen masing2 lakukan kesilapan hrp2 tiada lagi lah pemakaian peli2k cenggini ;)

►AdamXis◄ said...

Assalam...Bw dari Bloglist BCRoom.net

Apakah fesyen2 nie?malunya...dieorg nie sedar ke tak haa?hu3...kena bermuhasabah diri jugak...and kena tegur org...and kena terima teguran...

Entri Terbaru : ►Motivasi : Bantuan Waktu Susah

roslinda sanusi said...

alaaa...tak perasan lah tu.. :)

Misz Yuyu said...

ahaha klaka yg king kong tu hahaha..
ala dorg ni cm xpkir dlu apa nk pkai or nk buat

Inani said...

ya Allah..sakitnya mata ini melihat aurat mereka..
ermm.. tuan rumah..sy nak tegur sikit boleh??boleh tak samar2 kan sikit yang beraurat tu?? bukan pe..kami yang melihat aurat dorang tu memang akan dapat dosa jugak. Mafflah kalo teguran sy ni wat anda terasa. tapi sy sokom apa yang saudara katakan tu. cuma gambar je la..maaf erk..

akri zary said...

Inani: baik2...act tak pandai lagi nak edit2 gamba ni...akan diimprove kan lagi pada masa akan datang..

♥effa♥ said...

someone who wants something new without a healthy mind .... so it is. it's happened!

belais said...

i like pic no 2 dan 4 tu.... pic no 2 tu ibarat berbikini sambil pakai tudung...fesyen baru kot...heheh

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...