Tuesday, 29 March 2011

Di Mana-Mana Sahaja Asal Boleh

Bayangkan tengah-tengah kita berjalan2...berseronok...tiba2 kita berasa sakit perut...pas tu time tu toilet jauh gile...tapi dah tak tahan sangat ni...nak xnak...terpaksala jalan berkemut2 g cari jamban..haha...

Tapi dengan ke'open minded'an masyarakat sekarang...toilet atau lebih dikenali sebagai jamban...
kini boleh didapati di mana2 sahaja...di tengah2 bandar..di taman rekreasi...dan pokok sekitar kita...
mmg open...




Jangan Malaysia ada wat camni gak dah la...
malu do nak guna...haha

10 comments:

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

macam ni pun da....sangkut kat pokok ja.. :)

sirap merah said...

hhaha.. macam2..

DaK CoMoT said...

adoiiilaaa..macam ni pon ada ka...hahaha

Amyna said...

hahaha! Jamban terbuka namanya...Malu aihh~~

kpah k-poh said...

malunya..

Amiera Hilton said...

huhu. style. :P

awie958 said...

humang aih dekat tengah taman ada pondok siap ada jamban lagi, lalu ke nak membuang kat situ tu, kang orang lain nengok kome geli geleman lak heheh

KasihPena said...

ish...tak senonoh....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau macam ni punya jamban.. tak menikmati la kalau nak membuang. kekekekekeke terlalu open. den malu
TERKINI: KENA BELASAH DENGAN SUAMI SEBAB MENGIDAM

burnkelana said...

hahaha.. ape pon tak bley..!

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...