Wednesday, 9 March 2011

Contest,Segmen,Award...Kalo Aku Buat..Ada Orang Nak Join tak??Pendapat2...



Assalamualaikum w.b.t...salam sejahtera semua...entry kali ni aku nak mntak pendapat je...kalo ikut kiraan yang xtepat...dah sebulan lebih dah aku berblogging ni...banyak lagi benda aku kene belajar...kepada kawan2 yang dah jadi folower aku 2..aku betul2 hargai...suka gak tgk folower jadi makin ramai...buat aku bersemangat nak berblog...tapi aku xtau la dorang folow aku sebab apa...blog aku bese je pun...walaupapepun..korang mmg best la...haha

Sejak aku berblogging ni...aku tengok banyak segmen,contest,award macam2 lagi la yang blogger lain buat...aku ada terfikr nak buat...tapi xtau camna...nak join pun aku xtau gak...takut salah buat...haha...camna nak start...apa yang aku kene buat...ada ke orang nak join...macam2 hal lagi la...aku pun nak bagi award gak kat folower aku gak...emm nampak sangat aku ni masih xmatang dalam dunia blog ni kan....haha...ke sebab aku yang xberani nak buat...entahla...aku pun xtau...

So..sapa2 yang rasa nak bagi pendapat memang la sangat2 di galakkan...pendapat anda amatla diperlukan haha...

sekian..terima kaseh...

4 comments:

Tuan Penasihat said...

salam.
idea nak buat segmen atau contest tu memang bagus. kalau kena dengan hadiah dan cara promosinya, tak mustahil apa yang kita buat tu akan mendapat sambutan.
trylah n semoga berjaya.

follower ke 500.

Wafiy Suzly said...

aku sokong kalau buat contest, aku join.

GreenAppleKu.com said...

Salam kenal..kalau buat semua di atas, jemput saya yer..

akri zary said...

kalo xdapat sambutan camna??

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...