Thursday, 24 March 2011

Aku Nak Jadi Invisibleman...


Time kecik2 dulu aku ada satu impian...aku teringin nak jadi orang yang boleh hilang2...cam halimunan la...
bahasa komerisal dia..invisibleman...kenapa aku nak jadi orang halimunan???sebab macam2 ley buat kalo orang xnampak..pastu banyak lagi la..haha


kan best kalo aku betul2 ada kuasa tu...kompem Test control tadi aku fullmark...hehe



Kalo korang rajin..singgah la blog membe aku baru kenal ni k...

5 comments:

CahayaCintaIlahi said...

kita pun tingin nak jadi halimunan ghaib.. dari pandangan org hehe :) tp invisible woman la huhu

Dda Ly said...

hihi takot jgak kalau jadi invisible nih..tetiba takleh nak jd normal balik, naya!!!

meh ke rumah..
~hampir kehilangan kerana kelalaian~
keep in touch ye..♥♥♥

Ezay Hadry said...

aku dah tau apa ko nak wat bile dah jadi invisible man??? haaaa
sebab aku pun fikir camtuh..hahaha

akri zary said...

@Ezay Hadry haha...ko ni mmg memahami

Rama2Ungu said...

invincible...ada tajuk lagu ni kan..hehehehhe

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...