Saturday, 5 March 2011

Musim Putus Cinta

Assalamualaikum w.b.t...sapa tau skang musim apa kat kat eropah??rasanya musim bunga skang ni kan...aku xpandai sangat bab2 ni...aku cuma nak tunjuk je benda yang aku jumpa kat korang...haha
aku jumpa ni dah lama dah...tak ingt katne...

Graf di bawah menunjukkan jumlah status putus cinta kat facebook...

Mengikut graf di atas..kita boleh simpulkan...ramai orang clash time nak masuk musim bunga...pas 2 dekat nak musim salji...
yang lain...rasanya korang ley la kaji2 sendiri kot kenapa ley jadi cam 2...haha

Yang ni graf berdasarkan kawasan yang ada 4 musim...
tapi yang cam Malaysia ni...rasa2 musim apa yang mencatatkan jumlah clash tertinggi??musim hujankah..musim banjirkah..musim layang2 kah..ke musim mengundi???haha...

Sekian...
wassalam..

4 comments:

:: Ms.Lina :: said...

bosan nye entry ko kali ni! CInta? Putus cinta?
aduih...xyah la men cinta ni! bung tenage!

akri zary said...

haha...lek la ms.lina...skang ni aku dalam kajian lagi...nak tgk ape yang pembaca2 entry aku suka baca...so...camne aku nak tau...aku buat la pelbagai type of entry ni...haha...paham x aku cakap pe?

SITOT said...

haha.
ok je entry ni.
haha.
ade musim jugak eh.

sokong ms.lina ! takpayah lah becinta. buang tenaga.
klu dah ade ikatan sah boleh la.

Encik Amman said...

lepas musim mengawan kot >.< hahaha

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...