Saturday, 12 February 2011

TraffiK YAng Kreatif


Assalamualaikum w.b.t...siang tadi time aku jalan2 nak pegi keluar...aku jumpe la dengan berbagai ragam pemandu...ada yang bawak slow...ada bawak laju...ada yang belagak...ada L...ada macam2 lagi la...aku xkesah dorang nak wat pe pun...tp sekurang2 nya patuhila lampu isyarat....kadang2 pihak berkuasa pun sama je perangai...men langgar je...mana orang awam  x folow...ada 2 bawak anak...pas 2 langgar jugak...mana la anak x membesar jadi rempit...adoi manusia2...

Alang2 aku da merapu pasal orang langgar lampu isyarat...aku nak tunjuk la jenis2 lampu isyarat yang ada kat dunia...macam2 jenis ada...

Enjoy..

Ni Da banyak dah kat MAlaysia



Ni kat Pokok ke apa ni??



Pening Pale nak tgk ni...



JAngan lah Stress Ketika Memandu



Trafik Light Comel



Traffik Light Jam PAsir



Unik




YAng Lampu Merah 2 je yang besar



KAlo langar jugak xtau la nak cakap camne


 So...da tgk...pikir2 kan lah...walupun trafik light ni banyak jenis...tp satu  jefunction dia...nak kawal lalu lintas nak kurangkan eksiden...adakah Peraturan di buat untuk di tantang??anda jawab la sendiri...hehe

Sekian...

8 comments:

Suf_pyanZ said...

ado kat msia ke ni??

MeRaPu said...

yeahhh nnt kita wat..robot nyer trffc lght..hahaha

Mr. TN_SkY said...

hahaha..nice la yang last tuh :-D
kompom nak langgar pun segan lolx..

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

Syukri Mohtar said...

bila la msia nak buat yang canggih2 nye traffic light ni..huhu...

zira said...

traffic light yang last skali tu best..!mtk2 1 hari nnt,mlysia gune traffic light yg tu..

saiful said...

mmg unik trafik light nih.Kalau kat malaysia,baru pasang dah kena rembat.

Joey said...

kreatif gile traffic diorng..haha

entry baru Pelajar universiti maut selepas bercumbu dengan kekasih

+akufobia+ said...

nice do.take care diri sendiri+orang lain gak.

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...