Sunday, 27 February 2011

Seram-Gambar2 Hantu

link sini
Assalamualaikum w.b.t...tadi tengah aku usha2 blog tadi...sambil2 nak cari idea ni....aku tejumpa satu cite seram...nak kata seram xdela sangat..tapi menakutkan gak la...kalo korang nak tgk lebih lanjut folow

Bawah ni contoh2 gamba hantu
link sini

link sini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ada yang terkena x???
sape2 yang dah terkena bole la jadi mbe aku...haha...
act aku dapat link ni dari pada 
Hampeh tul...

sapa yang terkena tu..aku mntk maaf eh...jangan mara...
Sekian...

6 comments:

TheChekJah said...

bengong.. haha.. dah la speaker lappy ni dah pecah... huduh beno la bunyinya...

misyamissyou said...

haha..xberani bukak pon..skrg ni mmg dh xcye ngan link2 cm tu..hahaha

Izlan HoiHoi said...

1st ak buat sblom bukak link tu ksi mute lue sound haha

KHRLHSYM said...

wtf man. dah taknak komen ko dalam masa seminggu.

leyzajamil said...

smlam wa terkena beb, terus tertutup lu punya blog ni.. jenuh jugak wa nak carik balik..sampaila lu datang wa punya blog..wa taknak hilang lu lagi, wa follow lu lagi senang..wa cin cau!!

akri zary said...

haha...ada gak yang terkena eh...boleh jadi geng aku la cam 2...

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...