Sunday, 6 February 2011

Matematik Itu Mudah


Assalamualaikum w.b.t...sebelum2 ni aku asyik buat pasal entry yang kurang ilmiah...so kali ni aku nak bg korang tusyen matematik lak...haha...poyo je kan aku ni...sebenarnya membe aku yang tegur pasal blog2 skang ni..sume duk merapu je...bagi la yang pelajaran...so atas permintaan die...aku pun buat la...hehe...harap korang enjoy...

Cara Mudah Buat Matematik











Yang ni mengarut sikit

So...dah belajar dah...walaupun zaman skang ni banyak kalkulator canggih2...cube bayangkan time2 terdesak...contoh nak jawab exam kalkulator lak habis batery,lupe bawak ke...kan parah 2...so ape lagi...practice la kaedah ni...mana tau bole jadi genius cam adi putra ke...sapa tau kan..hehe

Selamat Beramal...

14 comments:

cik 18 said...

aku suka gile math mase skolah..mase matrik suka kimia...bila dah masuk U, aku suka tido..

heh!..nice nice..

+qAsiH naDiRa+ said...

love math!tapi skrg major bio~huhuhu~

SPEK HITAM said...

hahaha, nice.
math jadi best kalau di sebatikan dengan fizik ;))
true story :)

topimagine said...

aku suka matematik... :) tp nape ak xjd akauntan ek.. :)

Melur Jelita said...

Salam Tuan Rumah,
setuju sangat - sangat la...tak perlu buat ayat panjang nak menjelaskannya...main dengan nombor saja..senang sangatttttttt

eiv hazri said...

dulu aq xske math...skunk aq dh mnyesal sbb xske math dulu....rupenye sng je....hikzzz

FaizFizy39 said...

huhu. math trick xP thanks 4 sharing

MeRaPu said...

TOL TU..MATEMATIK MUDAH...TAPI YANG MENYUSAHKAN ADALAH BANYAK SGT KEJER NYA....WAWAWAWA

Ratu Sulaman said...

dlu x ske gler math ni... last last nak dkat spm bru la tau math ni senang.... bgos2, wat en3 berilmu cam ni..

♥cik cahya♥ said...

i like maths ;)

amirchip said...

math.. mudah seperti 1 2 3.. haa

Joey said...

saya pelajar math yang pintar.

singgah Akibat curang dibelakang isteri

MizRayy said...

I HATE MATH!!! Arghhhh... pening kepala... stres.. stress.. kehkeh..

XXX said...

aku power math ble bab duit je....
hehehehehe

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...