Monday, 7 February 2011

Adakah Traffic, Nuffnang, Mesir Adalah Antara Tajuk2 Blog Yang Popular?


Asslamualaikum w.b.t...walaupun baru sehari...tapi macam da lama je aku tak update blog ni...haha...Aku ada join Gengblogger...pas 2 aku pun ping la entry kat situ...tapi xpernah pun nak dapat post popular,paling tinggi pun belas2 jela orang view ikut sane.. haha...mungkin sebab aku blogger baru kurang pengetahuan pasal blog2 ni...xpun paling nyata aku salah strategi...


Mengikut dari pemerhatian aku selama beberapa hari aku join gengblogger ni...aku dapati jenis2 entry popular ni majoriti pasal camne nak naikkan traffic blog, pas 2 camna nak dapat duit la...yang ada kaitan dengan nuffnang atau yang sewaktu denganya...senang cita cmna nak popularkan blog la...makin popular makin income banyak masukkan...haha

Contoh gosip popular

Pastu yang popular lain yang ada kaitan dengan artis, pastu ada unsur2 saspen sikit..cam pegi pantai ke...artis pakai bikini ke...kantoi ke...pasal dunia hiburan...maybe dalam kategori gosip kot...haha...Pas 2 yang ketiga pasal isu semasa yang tgh hot skang..iaitu pasal rusuhan yang berlaku kat mesir skang ni...Sebut pasal mesir...mari lah sama2 kita berdoa agar mereka2 yang xbersalah di sana selamat dan dilindungi Allah..

rusuhan di mesir

Contoh Traffik haha
Kalo dorang cerita ikut tajuk..boleh terima gak la...ni tak..tajuk lain...cerita kat dalam banyak terpesong...macam2 jela...kepada blogger yang bagi ilmu yang betul tu..aku mmg ucapkan terima kasih banyak2 eh...aku pun mmg nak promote blog gak...hehe

So..apa pendapat korang...da dapat idea camne nak naikkan traffic blog...nak popularkan blog...buat la tajuk2 yang popular seperti yang dinyatakan...aku pun nga nak try gak ni...

Selamat beramal...

sekian...

6 comments:

Joey said...

gosip video luna maya ada..haha

akri zary said...

ada...tp xkan nk post sini lak...xbaik...haha

Suf_pyanZ said...

bak kata pak abu
asik begosip je...

MeRaPu said...

hahhh ni barulah expressidunia..hahahaha

khairul hisyam said...

sokong :) duit>gossip>berita dunia

Izlan HoiHoi said...

eden hapdet blog bler eden terase nak hapdet..
eden x terkoja2 income nuff nie,even nuff pon x reti buat...hahaks

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...