Sunday, 6 February 2011

Koleksi2 Signboard Yang Patut Diketahui Umum

Assalamualaikum w.b.t...kita bertemu lagi dalam Blog Expressi Dunia...tajuk kita pada kali ni adalah mengenai signboard2 atau papan2 tanda yang pelik dan masuk akal...
papan2 tanda itu adalah seperti berikut:

Pintu masuk tandas

Simbol2 jantina

cara yang betul semasa melabur

Gunalah tandas sebaik mungkin...jangan sampai kantoi

Tapi tandas cangkung memang best

hanya untuk yang terdesak sahaja

pergi mati lagi baik

apa dia merapu dah la ni...

Google xde la bijak sangat pun

nasihat2 yang berilmiah

kepada pencuri2 sekalian....ganjaran jalan2 bersama polis

kawasan kelapa gugur

dah mati pun kene denda...kat akhirat nantila bayar

Signboard si bodoh

amaran keras

bole mati camni...

katakan xnak pada rokok...hidup lipas...haha

So...pernah jumpa x signboard2 ni...kalo pernah anda mmg bertuah...bukan calang2 orang pernah jumpa...hehe...semoga terhibur...

sekian dari saya

9 comments:

naqiah said...

hehehehe... cute2.. y xleh blah "jaga2 jgn smpai tertangkap kalu nk r***n" hahahaha

Cik Embun said...

hahahaaa... kelakar.... hilang tension baca blog nih

Abu said...

Pernah tengok la signboard macam tu.. hahahah kat blog nie laaa.. ader ka signboard mcm tu kat sini.arrr

MeRaPu said...

good blog good blog...good dog...

XXX said...

no coment

KAY said...

hahaha.. suke tengok signboard pelik2...

FaizFizy39 said...

haha. entry ni best usha. pelik2 jer

DaK CoMoT said...

ahaha..macam ni pown ada ka..heeee

..arcmabaharin.. said...

hahaha siOt..

i fOllOw u...

ngee~

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...