Tuesday, 8 February 2011

Tisu2 Toilet Yang Lain Dari Yang Biasa

Assalamualaikum w.b.t...kita jumpa lagi dalam ruangan kreatif...kepada folower2 setia aku( harap2 ada la)...haha...kali ni aku nak merapu lagi dengan ciptaan2 kreatif dan pelik...

Tisu2 tandas yang pelik..apakah dia?:

Pergh...menangis kalo beb kalo pakai tisu ni...

Hanya untuk orang yang Kaya Raya sahaja


Tisu sudoku


Tisu xnmpk kotor



Tisu nota



Tisu Origami



tisu glow in the dark


tisu seram



tisu valentine day


tisu cactus


Tisu mesra alam


tisu di larang masuk

Ok...mesti korang xpernah jumpa kan tisu2 toilet camni...kalo sesape ada pernah jumpa kat Malaysia ni...btau aku eh...aku nak tgk gak...kat Malaysia jela...kat luar negara xmampu aku nak pegi..salah satu keajaiban tisu ni...haha

sekian

18 comments:

+qAsiH naDiRa+ said...

mcm mana lah nak pakai tisu kaktus tu ye~ :)

unknown girl said...

hehe..style la..
suke tisu x nmpk kotor..
mind set kn.. tisu jer putih..
duit tu pn best gakk..berangan la jap :p

Joey said...

nsib baek aku berak xpakai tisu..

khairul hisyam said...

nasib tak letak tisu bertaik. hahaha

Drunbella Khoo said...

rare betul tisu cactus tu.
kahkahkah.
(^___^)v

qasehraihan said...

nak tisu2 yg love tu..hehe

fArAh!! said...

hahaha..best jew kalo kat malaysia ada tisu macam tu..

FaizFizy39 said...

haha. macam2, tisu pon byk ragam. tak jumpe le kat msia sebb kita tak pakai tisu. haha.

akri zary said...

tapi orang cina pakai wo...kalo ada kaler coklat lagi menarik agknya...haha

abadi romeo said...

Aku nak tissu yang nombor dua tu..nak buat lap hingus je bukan ape..dah meleleh sana sini...sruuuuup...hsssssss...aaahhrgh..kuar dah..

Farhana Sahri said...

sume tisu2 tu sgt mnyeramkn ntk gune..hahaa...tp lau dh tdesak nk gne tisu, pkai gk...tp xlet blah yg bntk sagat tu

akri zary said...

yang sagat 2 yang tukang masak carik...xyah susah2 beli...amek kat toilet je kalo nak..haha

fyna said...

hehehe...creative btol diorg...



jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Dea Punya | Blogger Ciamis said...

waduuuuh ada" ajja hahahaha

XXX said...

jgn la letak tisu sudoku tu dlm tnds.....
klu ltk,msti terperap lme2 dlm tu....
nk kne setlekan sudoku tu dlu bru kuar

MeRaPu said...

good blog...bgus2..semakin express..hahaha

Budak Chomot said...

haha . best best :)

Qaseh ElyaNas said...

comel sgt tisu2 tu tp just guna utk lap tgn & tpt duduk sblm & slps guna jer.. air kan lbh afdal hehehe

anyway nice blog ^^ teruskan berblog ok :D jom singgah blog vee & follow vee/ tinggalkan komen kat entry, vee folo balik ya <3 <3 <3

http://elyanas.blogspot.com/

IKLAN DARI NUFFNANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...